Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Кухни по поръчка София

Морато Мебел е специализирана в производството на висококачествени кухни по поръчка София от 2005год. През годините, в които сме работили сме натрупали достатъчно опит в производството на кухни за да можем да задоволим желанията и на най-прецизните клиенти. Фабриката ни е разположена на площ от 1200кв.м, като е оборудвана с последен модел техника за производството на кухни по поръчка София. Разполагаме със машини за обработка на МДФ, камера за боядисване и предлагаме на нашите клиенти огромен избор от Материал по избори и цветове.

Кухни по поръчка София

Кухни по поръчка София

Със сигурност сте виждали всички онези красиво изработени кухни по поръчка. Ако искате и Вашата да изглежда така или пък имате нещо по-специално като идея за облика на кухненското Ви помещение – екипът на мебелни фирми София – Морато Мебел е насреща.

На мнение сме, че една от най-важните стаи в дома Ви е кухнята. Повечето членове на семейството прекарват голяма част от времето си там, поради факта, че днес кухненските помещения се обзавеждат по начин, който включва всичко необходимо. Накратко – много от тях имат удобни места за сядане, телевизор, уютно обзавеждане и пр., а да не забравяме, че храната и напитките в хладилника са на ръка разстояние.
Друга причина, която превръща кухнята в една от най-често посещаваните и обитаваните стаи в жилището, е нейната непосредствена близост до дневната, например, породена от пространството и разположението на стаите в повечето жилищни сгради. От друга страна, това бива и сериозна предпоставка да разгледате и изберете направата на кухни по поръчка София, тъй като често малкото налично пространство изисква прецизна изработка на мебелите и добре обмислено разположение на всичко в кухнята.

Кухни по поръчка или проект София от производител

Предлагаме на нашите клиенти от София огромен избор както от Материал по избори така и от обков за техните кухни. Заповядайте в нашият шоурум в София, там ще се срещнете с нашите дизайнери, които ще Ви насочат към най-добрият вариант за вашата нова кухня. Преди това можете да разгледате галерията от кухни които сме произвели през годините за наши клиенти.

Модерни кухни София
Класически кухни София
Стандартни кухни София

Сроковете за производство на всички кухни по поръчка София е 20-30 дена, от датата на поръчка. Ако имате нужда от помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, с радост ще помогнем.

кухни по поръчка София | производители на кухни по проект София