Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Кухни

В модерните кухни можете да си почивате, да готвите, да послушате своята любима музика или да гледате телевизия. Всичко зависи от начина, по който се обзавели и оформили трапезното помещение. Съвременните тенденции в обзавеждането на кухните са свързани с тяхната по-голяма функционалност.
Нерядко много хора започват обзавеждането на своето жилището, именно от трапезариите. Защо ли?! Оказва се, че модерните кухни са място, където се събира семейството по време хранене, приемат се гости и др. Така например, новите жилищни сгради се предлагат с по-малки помещения. Едно от тях е комбинирана трапезария, в която се помещава кухненско отделение и всекидневна. Ето защо оборудването на подобни помещения е от изключително важно значение.
Предлаганото кухненско обзавеждане варира, в зависимост от своята цена, практичност и ефективност. Качественото оборудване се отличава със своята функционалност и впечатляващ дизайн. Съвременните кухни трябва да поместват различни уреди, мебели и прибори, без да заемат прекалено много от мястото на жилището. Има различни дизайнерски решения, които могат да задоволят всеки вкус и подходящи са за всеки джоб. Днес могат да се закупят изгодни и впечатляващи мебели за кухня. В голямата си част, те са изработени от висококачествено ПДЧ. Притежават надеждно качество, влагоустойчиви са, благодарение на ламинираното си покритие, което ги предпазва при често готвене.

кухни

кухни

Висококачествени кухни за всеки дом

Кухненските шкафове могат да бъдат изработени и от МДФ, подобно на останалите мебели в трапезарията. По този начин ще се получи едно прекрасно съчетание на материалите, използвани в жилището. Съвременните магазини за обзавеждане предлагат различни практични, ефектни и достъпни решения за дома. Потребителите могат да избират измежду различни дизайни на трапезните столове и маси, кухненски шкафове и бар плотове и др. Има различни варианти за кухни, достъпни в разнообразни цветове и комбинации. С тяхното предлагане се улесняват потребителите да обзаведат жилищата си по ефектен начин, без да използват услугите на интериорни дизайнери.

Ние също предлагаме: кухни по поръчка Софиямебели Софияпроизводители на мебели Софиякухненско обзавеждане по поръчка Софиямагазини за мебели Софияцялостно обзавеждане Софияпроизводство на кухни София

кухни

кухни

Кухни Морато

 

Модерни

Класически

Стандартни