Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Мебели по поръчка София

Морато Мебел произвежда мебели по поръчка София. Всички наши мебели по поръчка които произвеждаме за наши клиенти в София се изработват по индивидуален проект съобразени с изискванията и Размер по поръчките на клиента.

Мебелите по поръчка в София винаги са били чудесен начин да получите дизайн, който никой друг няма да притежава.
Именно това е и целта на екипа ни от Морато Мебел. Ние Ви предлагаме изработка на мебели по поръчка в София, а идеите оставяме на Вас и Вашето въображение. В случай обаче, че нямате готов проект или някаква идея – не се колебайте да се свържете с нас, защото ние сме професионалисти. В този ред на мисли – това, в което сме добри е не само производството на кухни София и мебели, а също и интериорния дизайн, така че да създадем уют и да постигнем крайните резултати, желани от клиентите ни.

Мебели по поръчка София

Мебели по поръчка София

От друга страна – колкото и добре да звучи – мебели по поръчка София – много хора биват предубедени и предпочитат да посетят някои магазини за мебели София, вместо да придадат индивидуалност на жилището си. За съжаление това бива породено от предразсъдъци, за които ще трябват още няколко години, докато се заличат. Същевременно редица хора избраха да се доверят на Морато Мебел, заради изгодните предложения и прецизната изработка.

Ако и Вие сте ориентирани към бъдещето и обичате индивидуалността – то несъмнено ни изпратете своите проекти, а ние ще се постараем да ги реализираме по най-изгодния начин за Вас. В сайта ни сме изложили някои от вече реализираните поръчки на фирмата ни, така че имате богата база за сравнение между думи и дела. От друга страна, разглеждайки сайта ни и проектите ни е добър начин да се запознаете с начина ни на работа и да се уверите, че за Морато Мебел – изработката на мебели по поръчка София е възможна при всякакви условия. Така че, ако мислите, че пространството в жилището Ви не е достатъчно или разположението на стаите е странно – спрете да се тревожите и оставете ние да преценим.

Да притежавате собствено жилище е мечта на мнозина. В случай, че вече имате свой дом, но желаете да го персонализирате по Ваш вкус и с Ваши идеи – сте на правилното място. Морато Мебел е фирма за производство на мебели по поръчка София, кухни по поръчка София, спални Бургас и София, цялостно обзавеждане София. Екипът ни вече сбъдна мечтите и проектите на мнозина.

Морато Мебели по поръчка София произвежда

Кухни
Тв Модули
Спални
Детско Обзавеждане
Хотелско Обзавеждане
Офис Обзавеждане
Фризьорски Салони
Търговско Обзавеждане
Портманта

Сроковете които даваме обикновено на нашите клиенти от София са 45 – 60 дни от датата на стартиране на поръчката. Всички мебели по поръчка София, които произвеждаме в нашата фабрика са от висококачествени Материал по избори. Изработваме мебели по поръчка за клиенти от София от МДФ, ПДЧ, ЛПДЧ също така и от масивна дървесина. Мебелите по поръчка са възможно най-добрият вариант за хора, които са се нанесли в Нови Проекти жилище. С този вариант максимално ще уплътните вашето пространство. Готовите мебели, които се предлагат по веригите магазини за мебели София не винаги пасват на пространствата във Вашето жилище.

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА СОФИЯ – ЦЕНИ

Цени за мебели по поръчка в София можем да дадем само след запитване. Можете да се свържете с нас чрез контактната форма, имейл или телефон

Морато Мебел проектира и произвежда мебели по поръчка – нямаме готови мебели на склад. Предлагаме на нашите клиенти в гр. София както проектиране 3D визуализации така и производство на мебели София по поръчка.

Морато Мебели по поръчка София