Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Мебели

Модните тенденции в съвременния дизайн за мебели зависят от отделните предпочитания на всеки един потребител. Различните мебелни магазини предлагат разнообразни решения за обзавеждането на всяко помещение или хотел. Предимството на съвременните интериорни решения е възможността да се аранжира, подреди или обзаведе един дом, в съответствие с предпочитанията на отделните клиенти. Така например има потребители, които харесват по-класическия стил мебели. Техните разцветки са предимно тъмни, като венге, орех или по светли, като череша или дъб. Пример за класически стил са масивните холни секции или трапезни маси в старите жилища. За подобни мебели са необходими по-големи стаи, в които да се помести личната библиотека, както и да има пространство за поставяне на по-големи фотьойли или дивани. Класическият стил се отличава с качеството на своето обзавеждане, което е изработено от МДФ, масив или устойчиви ПДЧ материали.

мебели

мебели

Висококачествените съвременни мебели

Немалко хора залагат на минималистичния стил в обзавеждането. При него са характерни разчупените форми на различните видове мебели. Така например холните секции и кухненското обзавеждане са съставени от различни елементи, които са издържани в определен стил или цвят. Съвременните тенденции в мебелирането налагат използването на по-функционални мебели. Те не заемат прекалено много място, притежават неподражаема практичност и качество. Много често, подобни мебели са изработени в по-ярки цветови комбинации. Потребителите могат да избират между холни секции, които са издържани в тъмнолилаво и венге, зелено и сиво, орех и черно и др.
Независимо на какви мебели залагате, можете да бъдете сигурни в богатия избор, предлаган от магазините за обзавеждане. Потребителите ще се почувстват като интериорни дизайнери, когато трябва да комбинират различни цветове и дизайн. Реномираните мебелни салони предлагат гъвкави възможности за изработка, доставка и монтаж на всеки отделен вид обзавеждане. Това гарантира оптимално съчетание на цветове, материали и дизайн. С модерните интериорни решения, всеки съвременен дом може да се превърне в по-комфортно и уютно място. Не на последно място, качествените мебели в едно жилище гарантират спокойствието и авторитета на неговите собственици.

Ние също предлагаме: кухни по поръчка Софиямебели Софияпроизводители на мебели Софиямебелни фирми Софиякухненско обзавеждане по поръчка Софияцялостно обзавеждане Софияпроизводство на кухни Софиямебелни фирми София

мебели

мебели

Мебели Морато