Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Мебелни фирми София

Морато е мебелна фирма в София за проектиране и производство на мебели от ПДЧ, ЛПДЧ, МДФ и масивна дървесина. Ние разполагаме със съвременна производствена база и последни технологии за мебелно производство. Нашите мебели са с две годишна гаранция. Ако търсите мебелна фирма в София, която да ви предложи цялостна услуга (проектиране на мебели, изработка, доставка и монтаж) или изработване на мебели София, Морато е правилното място!

Мебелни фирми СОфия

Мебелни фирми София

Морато Мебел София е мебелна фирма с дългогодишен опит

В Морато Мебел всички мебели се произвеждат според вашите Размер по поръчкаи, пространство и предпочитания. Ние не разполагаме с готови мебели на склад. Морато е мебелна фирма в София, която произвежда мебели за кухни, спални, всекидневни, детски стаи, портманта, тв модули, хотели, офиси, магазини и др. Морато Мебел ще ви предложи традиционни и модерни интериорни решения както и допълнителни аксесоари за пълна завършеност на помещенията (офис аксесоари, принт стъкла, техника, осветление). Разгледайте нашите пакети и проекти! Ако нямате идеи за обзавеждане или пък предпочитате професионален съвет, нашите проектанти ще ви насочат! Ако търсите професионална мебелна фирма в София с гаранция за качество, Морато Мебел и вашият правилен избор!
Ние също предлагаме: кухни по поръчка София, мебели София, производители на мебели София, кухненско обзавеждане по поръчка София, магазини за мебели София, цялостно обзавеждане София, производство на кухни София