Morato Kitchen Center

Кухня мат с остров

Каталожен номер 1051

Форма:Кухня мат с остров 6,9 м

Форма

Кухня мат с остров 6,9 м

Доставка:Безплатна

Доставка

Безплатна

Производство:30 дни

Производство

30 дни

*Кухнята може да бъде произведена по Ваши размери и с други материали.

Кухня мат с разчупена конструкция, която придава усещане за геометричност и симетрия. Сдържана и в същото време въздействаща, кухнята е в съвременен и стил. Кухнята е конструирана с цел максимално да дава функционалност в полза на всяка домакиня. В допълнение островът завършва цялостната визия на кухнята - предоставя допълнителен работен плот за подготовка на хранителни продукти или сервиране, осигурява допълнително пространство за съхранение и има предназначение на барплот.

Кухня мат с остров

Вратичките от МДФ са боядисани с матова боя по каталог с цвят RAL 9003, със структура предотвратяваща лесното замърсяване и остатъка на пръстови отпечатъци. Топлият дървесен декор избран за плот и гръб е използван частично и в модулите.

 

Изпратете запитване

Ламинирани плочи 18mm Бяло базис W908 EGGER

EGGER е глобална семейна компания, основана през 1961 г. в Тирол, Австрия, където в момента е базирана. Компанията произвежда дървени панели с високо качество. EGGER има 20 производствени обекта в световен мащаб, разположени в Европа и Америка. В момента има 25 офиса за продажби по целия свят.

Техните декоративни повърхности могат да добавят елемент на изтънченост и лукс към всяка стая или пространство със своите силно реалистични дървесни декори,много разнообразни цветове и структури, както и техните висококачествени покрития.

Декоративната колекция на EGGER – убедително съчетание на декор и материал!

С особеното си многообразие от хармонични комбинации декоративната колекция на EGGER предлага на мебелисти и интериорни дизайнери точния инструмент. С безкомпромисните повърхности, декори и структури ще отговорите подобаващо и дори ще надминете клиентските очаквания. Възползвайте се от цялостните решения в комбинация с мебелните услуги на ЙАФ.

Ламинираните плоскости на EGGER са идеалният материал за хоризонтални и вертикални приложения, за мебели и интериорни решения като лица, рафтове, гардероби или стенни обшивки. Серията Eurodekor предлага плоскости с меламиниво покритие (по EN 14322), с носещ материал от сурово ПДЧ върху което е каширана двустранно декоративна хартия.

МДФ 18мм RAL 9003 No-fingerprint Full Matt

Дървесновлакнести плоскости със средна плътност (на английски: Medium-Density Fibreboard - MDF) е листов материал, произвеждан по метода на сухо пресоване на дребни дървесни частици при високо налягане и температура. Дървесните частици се получават чрез раздробяване на твърда или мека дървесина до дървесни влакна, след което се прибавят карбамид-формалдехидни смоли и меламин като свързващо вещество. От получената маса се оформят плочи при висока температура и пресоване.

Крайният продукт е съставен от отделни влакна и може да бъде използван като строителен материал по подобие на шперплата. Полученият MDF е по-здрав и по-плътен от нормалните ПДЧ (плочи от дървесни частици).

Името му произлиза от различието в плътностите на плочите от влакна. Широкото производство на MDF започва в началото на 80-те години на миналия век.

В структурата на MDF няма възли или пръстени, което го прави по-еднороден от естествената дървесина, благодарение на което с него се работи по-лесно при рязането и обработката му. MDF не е изцяло изотропен като металите. Ето защо, както и естествената дървесина, MDF може да се разцепи, ако винтовете се монтират без помощни отвори, но може да бъде залепен или ламиниран. Гвоздеи не се задържат добре. Типичното съединение става с T-гайки и винтове с плоска глава, най-често машинно. Въпреки че е здрав, MDF има по-нисък модул на еластичност от естествената дървесина, така че следва да се очакват по-големи огъвания при същото натоварване, особено при висока влажност.

ЛПДЧ 18мм Дъб Арлингтън Натур Egger H.3303

Плоча от дървесни частици (ПДЧ) представлява плоча от смлени дървесни частици с различна големина, пресовани и слепени със специален вид смола.

Най-често използвани са трислойните – по-груб среден слой е заключен между два по-тънки повърхностни слоя, които са от по-фини и по-плътно пресовани частици. По-малката плътност по средата е с цел да се постигне по-ниска цена, а по-високата плътност на другите спомагат за по-голяма издръжливост на материала. За повърхностните пластове с по-висока плътност се използват по-фини частици, за да се получи гладка повърхност, която най-често се покрива от слой с декоративни текстури имитиращи дървесен фладер или такива с плътни цветове. Предимствата на ПДЧ са, че предлага голяма гама от цветове и фурнири и е един от най-евтините материали за производството на мебели. ПДЧ не е подходящ материал за влажни помещения, понеже има ниска влагоустойчивост. Талашит е остарялото популярно име на ПДЧ. През 80-те в България е произвеждан и конопит с използвана растителна маса от коноп.

Работен плот
прочети още

Термоплот ДЪБ АРЛИНГТЪН НАТУР Н.H3303 ST10

Най-често използваните материали в съвременния интериор. Термо плотовете са най-масовия избор основно заради неговата цена и стойност. Изградени са от ПДЧ с висока плътност, а в последствие са покрити с меламиново HPL покритие. Относно ежедневната поддръжка на термо плотовете можем да кажем, че тя е изключително лесна. Устойчиви са на петна и замърсяване. Характерно за тях е и устойчивостта на суха топлина в рамките на 100-120°C. Голямото разнообразие от цветове при избора на термо плот  го прави предпочитан материал. Като минус на термо плота можем да определим, неговата склонност към лесно надраскване, както и това, че ако поставим горещ тиган върху него, повърхността му може да се повреди.

Стенен панел
прочети още

Термогръб ДЪБ АРЛИНГТЪН НАТУР Н.H3303 ST10

Термо гърбовете са най-масовия избор основно заради неговата цена и стойност. Изградени са от ПДЧ с висока плътност, а в последствие са покрити с меламиново HPL покритие. Разликата с термо плота е само дебелината-но такава голяма не ние нужна за обличане на стената .Относно ежедневната поддръжка на термо гърбовете можем да кажем, че тя е изключително лесна. Устойчиви са на петна и замърсяване. Характерно за тях е и устойчивостта на суха топлина в рамките на 100-120°C. Голямото разнообразие от цветове при избора на термо гръб го прави предпочитан материал. Като минус на термо гърба можем да определим, неговата склонност към лесно надраскване, както и това, че ако поставим горещ тиган в близост до него, повърхността му може да се повреди.

Механизми
прочети още

Панти с плавно затваряне Hettich Sensys / BLUM

Панта Sensys: Красива. И красиво безшумна

Sensys, пантата с вграден демпфер за още повече комфорт при затваряне на вратите Sensys пантите на Hettich са сърцето на добрите врати.

Sensys, технологията за панти с вграден демпфер за още повече комфорт при затваряне на вратите. Благодарение на уникално големия си ъгъл на придърпване Sensys извършва затварянето почти от само себе си. Иновативна, лека, нежна, тиха. Скок по отношение на комфорта в отличавания с множество награди дизайн на Hettich.

С Hettich дизайнът на мебели без дръжка блести не само отвън, но и отвътре: отличените с награди дизайнерски панти Sensys без автоматично затваряне в комбинация с приложенията Push to open осигуряват на мебелите отличен комфорт при употреба.

Механизми
прочети още

Чекмеджета ATIRA HETTICH / TANDEMBOX BLUM

Една система. Разнообразни възможности.

Доказаната система метални чекмеджета предлага широк спектър на приложение и различни възможности за дизайн - от стандартни решения до специални приложения. Основа за това е, доказалата се TANDEMBOX-корпусна шина. Тя се грижи за плавния ход и високия комфорт на движение.

Една корпусна шина - много възможности на приложение

Многократно доказаната корпусна шина TANDEMBOX, е надеждна благодарение на плавния си ход. При това, слабо износващи се ролки от пластмаса се грижат за плавния ход и за динамично допустимо натоварване от 30 кг или 65 кг. Благодарение на адаптивната система за омекотяване BLUMOTION, се гарантира плавното и безшумно затваряне. И това през целия живот на мебелите.

Системата за вътрешна организация - ORGA-LINE

Така създавате забележителен ред във всяко чекмедже. Независимо дали прибори за хранене, бутилки или тенджери и т.н. - всички домакински пособия могат да бъдат съхранявани сигурно и удобно. Оформете Вашето място за съхранение с помощта на системата за вътрешно разпределение ORGA-LINE прегледно и според потребностите Ви.

Механизми
прочети още

Повдигащ механизъм Kessebohmer FreeFold / Aventos HF

AVENTOS HF за двойни фронтове

За високи стенни шкафове със сгъваеми фронтове с височина от 480 до 1040 мм и ширина на шкафа до 1800 мм.

Двойният асансьор AVENTOS HF е идеалното решение за високи и средни стенни модули. Дори големите предни части се сгъват и отдалечават, давайки на потребителите голяма свобода на движение. Дотолкова, че стенните шкафове могат да се оставят отворени по време на готвене.

AVENTOS HF се задържа във всяка позиция

След регулиране на механизма спрямо тежеста на фронта можем сами да изберем в каква позиция да осатвим вратата отворена.

Ограничителите за ъгъл на отваряне от 104° и 83° гарантират, че е необходимо малко място над шкафа.

 

FREEfold

Елегантен външен вид за високи стенни шкафове.

Интелигентната предна система FREEfold сгъва предната част нагоре, за да спести място при повдигане. Това създава интелигентни решения за ниски тавани, стенни шкафове с различни височини и големи, тежки фронтове. Разнообразието от дизайнерски възможности при планирането е убедително: Ефективни последователности на движение за модерни кухни.

МОДЕРЕН КОМФОРТ

Вграденият многопозиционен STOP гарантира незабавно и сигурно задържане във всяка позиция. Централните предпазни панти предотвратяват захващането на пръстите. FREEfold е идеален за стъклени фасади и създава завладяващи впечатления от прозрачност и осветление.

Механизми
прочети още

Повдигащ механизъм Kessebohmer Free Flap / Aventos HK

AVENTOS HK за единични фронтове

ВИДЕО https://www.blum.com/au/en/products/liftsystems/aventos-hk/programme/#kla0047-hk_pr_rf_fi_bau_AU

Тежките фронтове се завъртат нагоре

AVENTOS HK, най-съвременният „амортисьор“, повдига единичната предна част нагоре, така че е необходимо много малко място над шкафа. AVENTOS HK е най-подходящ за стенни шкафове с малка до голяма височина в приложения с високи шкафове. За шкафове с височина до 600 мм и ширина на шкафа до 1800 мм.

AVENTOS HK се задържа във всяка позиция

След регулиране на механизма спрямо тежеста на фронта можем сами да изберем в каква позиция да осатвим вратата отворена.

Лесен достъп

AVENTOS HK дава чист достъп до цялото съдържание на шкафа , поради факта че в отворено състояние вратата е извън обсега и не е пречка за лесната му употреба .

Ограничете отварянето

С двата типа ограничители за 75 и 100 градуса сами можете да изберете колко да се отваря вратат максимално.

FREEflap

Компактен и здрав

Практичен, балансиран и компактен. FREEflap mini/forte е "малкият силен" от семейството на повдигачите. С монтажна дълбочина от само 118 мм, той може да повдига предни панели с тегло до 27 кг.

Малък механизъм, страхотни постижения!

Многопозиционният STOP осигурява сигурно задържане във всяка позиция. Толкова добро, че е заслужил наградата German Design Award 2015!

Сглобяване на корпус - кухни от Morato Kitchen Center

Сглобяване на корпус

За да сме сигурни за това, че ще постигнем винаги перфектен продукт използваме технология с неразглобяема конструкция постигната чрез лепене на вертикална преса.

Всички елементи от корпуса на кухненските модули се събират в една конструкция чрез отвори предварително направени по време на подготовката на детайлите, дибли и термоактивно лепило.

Този метод ни позволява да гарантираме винаги еднакъв диагонал в двете направления, което е трудно постижимо с други начини на сглобяване.

Всеки детайл минава през наш служител ,който с автоматичен пистолет поставя едновременно лепилото и диблата в отвора, след което събира всички и поставя в пресата. След само 4 до 7 минути конструкцията е готова за поставяне на обков и лице. Когато правим разглобяемни конструкции се налага използването на ексцентрикова разглобка или така нареченият минификс.


Система обков от крачета за цокъл, основи, щипки за цокъл и допълнителни аксесоари

ОСНОВИ

 • Възможно е допълнително завинтване
 • Демонтаж посредством изваждане на разтварящия се дюбел
 • С интегриран приемник за щипка за цокъл
 • С подпора за корпусната страница
 • Черна пластмаса

КРАЧЕТА

 • Товароносимост на краче 450 кг, макс. 1350 кг при 3 или повече крачета
 • Сигурна позиция на крачето за цокъл в основата при изправянето или плъзгането на шкафа
 • Голяма площ на основата на крачето от ø 78 респ. 80 мм
 • Лесно регулиране по височина
 • Възможно поставяне на чекмедже зад цокъла от височина на цокъла 150 мм • Черна пластмаса

ЩИПКИ ЗА ЦОКЪЛ

 • За челни и странични цокли
 • Монтаж: клипсване към крачето за цокъл • Черна пластмаса
Система на обков - кухни от Morato Kitchen Center

Окачвачи - кухни от Morato Kitchen Center

Съединение и окачване

Съединяване на модули

Всеки модул е с подготвени отвори Ф6мм в лявата и дясната страница за максимално бързо и лесно събиране на конструкцията. Съединителният елемент е свързващ болт от две части, който затяга един към друг модулите и позволява да се отпусне при нивелиране на кухнята и пристегне отново в неподвижно състояние. Болтовете може да се открият в подвижния обков към всяка кухня, обикновено поставен в най-горното чекмедже един модул от кухнята

Окачване на горни модули

Модулите за горен ред са с поставени между страниците на гърба L-образни окачвачи с декоративна капачка.

За пробиване на стената преди монтажа на тези модули е необходимо да се направят отвори с бормашина в стената, на която ще бъдат поставени модулите.

Поръчайте своята кухня по поръчка сега

0700 11 280 Изпратете запитване
Бърза оферта