Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Производител кухни София

  • Начало
  • /
  • Производител кухни София

Ако имате готов проект за кухненско обзавеждане или пък имате нужда от професионален съвет от производител на кухни в София, Морато Мебел е фирмата която търсите! Ние предлагаме качествено кухненско обзавеждане по поръчка за София както в традиционен така и в модерен стил. В Морато Мебел изработваме модерни, класически и стандартни кухни за различно големи пространства и според Размер по поръчкаи и цветови предпочитания на клиента. Вашето кухненско обзавеждане по поръчка в София може да бъде изработено от масивна дървесина, МДФ, ПДЧ или ЛПДЧ.

Производител кухни София

Производител кухни София

Производител на кухни в София от 2005 год.

Ние не разполагаме с готови кухни на склад в София. Ние сме производител на кухни София. Клиентите ни могат да разгледат различни проекти за кухни които предлагаме, но всяко кухненско обзавеждане се изработва според Размер по поръчкаи и специфика на помещението на всеки клиент. На тези, които нямат конкретна идея, нашите проектанти ще предложат различни варианти за изпълнение. В рамките на 20-45 – 60 дни от вашето одобрение на предложеният ви проект, ще се радвате на стилно и качествено кухненско обзавеждане за вашия дом в София! В обкръжението на нашите мебели готвенето се превръща в истинско удоволствие!
Ние също предлагаме: кухни по поръчка София, мебели София, производители на мебели София, мебелни фирми София, магазини за мебели София, цялостно обзавеждане София