Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Работа в Морато

Работа в Морато - бъдете част от нашия екип

За да станете част от Екипа на Морато Мебел, е важно за нас това което правите да не е само работа, но и страст.
Да бъдете готови да се посветите на работата си и да искате да се развивате в Модерния интериорен Дизайн.
При нас са създадени отлични условия и начин на работа съобразени с всички последни нови технологии.
Много държим на млади и иновативни кандидати търсещи поле за изява зависеща само от Вас.
Нашият Екип е от най-добрите специалисти в областта и очакваме своите свежи попълнения.

Изпратете ни Вашата кандидатура, по следните Позиции

Интериорен Дизайнер

Търсим да назначим, човек който да се занимава с идеен интериор на жилища и всичко свързано с Модерен Интериорен Дизайн. Подходящият кандидат е човек, който е важно да намира най-добрите интериорни решения за Клиента и да умее да разбира той какво иска. Да прецени реалните възможности за реализация и да Коригира клиента при нужда като му посочи решение на желанията му. Крайната му цел да бъде постигане на красиви и практични резултати. Възможни командировки в Чужбина.

Прикачи CV

Проектант Мебели

Търсим да назначим, човек който да се занимава отговорно с изчертаването, оразмеряването и описването на мебелите и обзавеждането, заложени и одобрени от нашите Дизайнери в интериорните проекти  които следва да изпълняваме. Опитът в областта на мебелното проектиране ще се счита за сериозно предимство пред другите кандидати. От наша страна предлагаме място с отлични условия и организация на работа, където ще може да се развивате и да работите с подбран екип от специалисти в тази област. Възможни командировки в Чужбина.

Прикачи CV

Технически Контрол

Търсим да назначим, човек който да се занимава отговорно с реализацията на проектите ни. Да умее да проследява всички фази на поръчката от консултации на клиента по време на ремонта до началото на Монтажа на Мебелите. Нужните качества за тази позиция са , организиран и умеещ да разпределя работния си ден и да решава бързо възникнали въпроси за бъдещи и предстоящи проекти не търпящи отлагане във времето. Позицията е много динамична и изискваща на моменти да бъдеш по остър с цел постигане желанието на Клиента. Най-важно качество за тази позиция е да довежда нещата до край, като знае от кой какво трябва да изисква за постигане на поставените задачи.

Прикачи CV

Желаната от Вас позиция:

"Интериорен Дизайнер"

Прикачете CV:

Желаната от Вас позиция:

"Проектант Мебели"

Прикачете CV:

Желаната от Вас позиция:

"Технически Контрол"

Прикачете CV: