Дизайн и изпълнение на мебели вече в цялата страна! нац. телефон 0700 11 280;   02 451 94 20

Цялостно обзавеждане София

  • Начало
  • /
  • Цялостно обзавеждане София

Морато Мебел предлага цялостно обзавеждане на домове, хотели и офиси в София. Ние изработваме мебели за цялостно обзавеждане в София по проекти на архитекти вътрешен дизайн, както и предлагаме цялостни решения за вашия интериор – от проектирането до доставката и монтажа на мебелите. Ние разполагаме със съвременна база и модерна техника за производство на мебели от висококачествени Материал по избори – масивна дървесина, ПДЧ, ЛПДЧ и МДФ. Морато Мебел не разполага с готови мебели на склад – вашето цялостно обзавеждане в София ще бъде проектирано и изработено по ваша поръчка според вашето пространство и изисквания.

Цялостно обзавеждане София

Цялостно обзавеждане София

Морато предлага цялостно обзавеждане в София

Свържете се с нас и ние ще осъществим вашите идеи за цялостно обзавеждане в София. Ако нямате конкретни идеи, нашите проектанти ще ви предложат различни варианти. Ние предлагаме проектиране и цялостно обзавеждане на кухни, спални, всекидневни, детски стаи, портманта, тв модули, офиси, магазини, хотели, фризьорски салони. Срокът за изпълнение на поръчката е 20-30 календарни дни от датата на капаро. Морато Мебел предлага още аксесоари за дома и офиса, осветление и техника. Нашите мебели са с двегодишна гаранция. Свържете се с нас и ще получите компетентно обслужване и цялостно обзавеждане с високо качество!

Ние също предлагаме: кухни по поръчка София, мебели София, производители на мебели София, мебелни фирми София, кухненско обзавеждане по поръчка София, магазини за мебели София, производство на кухни София, мебелни фирми София