Блог

Бели спални които излъчват спокойствие

Спалнята ви, независимо дали я споделяте с партньор или спите спокойно сам/а, трябва да бъде отражение на вашата личност и вашите ценности. Най-важното е, че една спалня трябва да е място, където е лесно да се отпуснете. Някои хора могат да предпочетат да прокарат цветовете по стените и да донесат големи тропически растения, за да създадат свое собствено място далеч от джунглата, но други ще се насочат към нещо малко по-просто и повече дзен. Белите палитри са успокояващи, светли и приятни, докато красивите мебели са изкуство и аксесоарите добавят достатъчно личност.

14 16 17 8 9

Бялата тухлена стена винаги е зашеметяваща и съвпадаща, ако добавите някаква украса върху нея. Уникалните висящи светлини, които висят на тавана, създават топло осветление, за да ви накарат да се чувствате комфортно, докато си почивате.

10 11 12 13 4 5

Използването на бяла палитра може да бъде добра тактика в дизайнерските идеи за спалнята. Тук, белите стени правят спалнята да се чувства голяма и ярка, докато скандинавските столове предлагат лесна практичност.

6

Едно произведение на стената извежда естетическа стойност, която искате да създадете в стаята си. Обратно към прилагането на бял цвят, това прави спалнята ви да изпита спокойствие. След това, с помощта на голям прозорец, можете да се насладите на пейзажа отвън.

7 1 2

Бялата минималистична идея за спалнята в интериора изглежда модерна, като използва вътрешен артистичен или художествен дизайн. За тези от вас, които искат да създадат и покажат спокойното и топло впечатление, идеите за концепцията за белите спални са правилният избор за вас.

3

18.08.2017
Зашеметяващи черни кухни
08.09.2017
Съвременен стил в интериора: кратък обзор на тенденциите в дома