Блог

Зашеметяващи черни кухни

Тъмното не е първата тема, която идва в ума ви при проектирането на кухня. Стереотипните предположения са от бели и светли кухни, съчетани от светло дърво. Какво ще стане, ако вашата кухня разбие стереотипа? Тази колекция от зашеметяващи пространства за готвене, забавление и хранене са сред най-секси интериорните решения, които могат да се съберат. Всички разкриващи се нюанси на черно, тъмно синьо или тъмно кафяво добавят точно какво не могат белите кухни – изкушаващо съблазняване, което казва лъскавост и изтънченост в същото време.

2 3 4

Почти изцяло изпъкнали в черно, няколко малки елемента блестят в хром и дърво. Текстурите говорят с матова масичка и под, гранитогрес и черни стени, облицовани с дърво. Но като имате такова отворено пространство, това означава, че всяка от аксесоарите ви – включително ножове, чаши за вино, чайници, бисквитки и т.н. – трябва да са на място.

1

5

7

Мраморът е добре дошъл в това огромно пространство, оформено в блокове. Лекият дървен под дава пространство за доминиране.

8 9 10 6

Големи дървени пана боядисани в черно правят стойка в тази кухня, подчертано от капки от дърво. Големите прозорци пропускат светлина, японски пейзаж и саксийни растения.

13 14 12 11

Тъмните кухни “работят” и на плажа. Цялостното шкафче осигурява стабилно влияние върху черния кухненски плот и дървените аспекти.

15

Уникална кухня с арт мотиви в сиво и черно. Преплитащи се цветове и дизайни в едно съвършено дизайнерско решение. Кой не би искал такава кухня!

16 17 18 19

Светлините играят още една централна роля в това дзен-вдъхновено готварско пространство.

20

11.08.2017
Красиви кътчета за хранене, които придават чар на кухнята
25.08.2017
Бели спални които излъчват спокойствие