Блог

Комбинация между дневна и спалня

Комбинацията межд всекидневна и спалня е доста често срешано в нашето всекидневие, затова решихме да ви дадем няколко полезни съвети относно това как може да комбинирате мебелите за Вашата спалня.
Комбинирането на стаи е доста често срещана комбинация в модерения градски апартамент, който не позволява отделни помещения за кухнята, трапезарията, хола или спалнята. Следователно компетентното комбиниране на няколко различни функционални зони в една стая е може би е основната задача при разработването на дизайна на малък апартамент.
Може да използвате леки завеси, които са подходящи за разделяне на пространството в по-малки стаи. В просторно студио с високи тавани те елегантно обозначават зоната за поверителност.

gostinaya-i-spalnya_45 Gostinaya-i-spalnya-v-odnoj-komnate_08

Най-лесният начин за зониране на пространството е да инсталирате физически дял, чиито опции за изпълнение могат да варират значително. За целта може да ползвате гипсокартон който е обща техника, която е подходяща за достатъчно големи помещения. Всъщност с негова помощ можете да получите изолирана спалня, ако я инсталирате на цялата височина на стаята. Това е много лека конструкция, така че за нейното инсталиране не е необходимо да получавате разрешение за преустройство, ако говорим за апартамент. Основният недостатък е, че когато зоната за спане е разположена близо до прозореца, жилищната зона е почти напълно лишена от достъп до естествена светлина.

gostinaya-i-spalnya_42 gostinaya-i-spalnya_75

12.03.2020
Хармоничен дизайн в кухнята с Бяло и Синьо
27.03.2020
Детско обзавеждане