Блог

10-e1452611419204

Кухни в модерен стил

Дизайнът на трапезарията играе важна роля в живота на съвременните хора, защото тази стая често заема централно място в къщата. Тя приветства гостите, събира ги за семейни тържества и за уютни семейни вечери. Можете да заложите на класическите кухни по поръчка, защото всички тези дейности се извършват най-добре в среда, в която всеки детайл е насочен към комфорт, и това се отнася както за разположението на помещението, така и за мебелното обзавеждане, както и за вниманието към вътрешните елементи. Тук можете сами да измислите и вашата кухня по проект или модерни кухни по поръчка, а ние да я реализираме.

Dizajn_stolovoj_12

В модерните апартаменти често се съчетават трапезария и кухня. Това се прави, за да се спести място и удобство. Но е важно да отделите зоните на Вашата кухня и трапезария един от друг, в противен случай няма да е много удобно в такава стая.
За да се организира стандартна кухня в добър вид, масата не трябва да се поставя близо до стената, трябва да има усещане за пространство.

home-design-2

Централното място в трапезарията е запазено за масата, чиято форма зависи от площта на стаята и избрания стил на стаята.
Масата може да бъде поставена в центъра на стаята, леко изместена до прозорец или стена. Заедно с нея светлината на осветлението (полилей или лампи) също се премества, затова преди да съставите дизайнерския проект на трапезарията, разгледайте всички характеристики на стаята.

08.12.2017
Дизайн на студио: тенденции за създаване на модерен и функционален интериор
12.10.2018
Идеи за кухня с остров