Блог

Кухня и хол с площ от 12 квадратни метра

Кухня с всекидневна с площ над 12 квадратни метра е широко поле за изява на въображение и творчески дизайнерски решения. Неговите размери са повече от стандартните метри и позволяват да се настанят всички видове мебели и различни аксесоари, основното нещо е да се избере печелившата опция за оформление.

kuhnya_gostinaya_12_kv_m_008

Най-популярният тип голяма кухня е кухнята, съчетана с хола, когато има работна зона и място за почивка в стаята. Начинът, по който се разпределят мебелните модули, зависи от външния вид на стаята. Има няколко вида планиране.

kuhnya_gostinaya_12_kv_m_015 kuhnya_gostinaya_12_kv_m_025

П-образни кухни

С този метод на планиране е удобно да се оформи т. Нар. Триъгълник – мивка, хладилник и печка. Мястото за хранене е поставено в центъра, работната част е успоредна на масата и столовете, мястото за сядане е разположено малко по-далеч от празната стена.

Остров и полуостров

Кухните с Остров не са много удобни за кухня с площ от 12 квадратни метра. така, че е по-добре да приемем версия с ъглова подредба на кухнята, а останалата свободна част хармонично да оформя хола. Особено необичайно е големият мек диван като продължение на мебелния модул във формата на буква С.

kuhnya_gostinaya_12_kv_m_042 kuhnya_gostinaya_12_kv_m_032

 

Кухните с 12 кв.м  често се намират в апартаменти с една спалня, а в такива случаи можете да симулирате един необичаен интериор. За това трябва да използвате компетентно разделение в сектори. За да не се претоварва пространството, зонирането се извършва с помощта на мебели, стелажи, стъклени / резбовани въздушни прегради, рафтове или осветяване на строителни материали с цветове / текстури.

kuhnya_gostinaya_12_kv_m_060-650x650 kuhnya_gostinaya_12_kv_m_021 kuhnya_gostinaya_12_kv_m_019

02.11.2018
Модерен и класически интериор на обзавеждане в спалнята!
16.11.2018
Спални в модерен стил: най-добрите тенденции в интериорния дизайн