Блог

Черно бели дневни, които ще ви зашеметят с монохромна магия

Гледаш ли света в черно и бяло? Обикновено това може да е лошо нещо, но в интериорния дизайн, това е много хубаво. Монохромът не означава скучно, когато се използва правилно, тази дизайнерска концепция може да бъде изпълнена по начин, който дава живот. Има безброй начини да използвате тези цветове по начин, който е интересен и ангажиран. Събрахме дневни, които показват това перфектно и включват тази цветна палитра по различни начини в мебели. Виждате ли света в черно и бяло (и няколко нюанса на сивото)? Направете своята визия реалност и се забавлявайте!

4 3 5 1 2

10

С монохромни цветни палитри обикновено има място за един или два смели цвята, които изглеждат интересни; дизайнерите използват черно, бяло и златно, за да създадат луксозен хол.

16 22

Минималистичен и монохромен вървят ръка за ръка. Смисълът на минимализма е да се създаде приятна в естетически план атмосфера, която не се нуждае от много. Тази дневна е доказателство, че такъв подвиг е възможен. Стаята е поразителна и светска, но все пак проста и минималистична.

9 15 21 8

Стъкло, огледала и осветление са ключови характеристики на дизайна в тази всекидневна. Забравете традиционното осветление, тази дневна използва геометрични модели и LED осветление, за да осветява различните си дизайнерски характеристики. Стаята е идеално място за гости, с големия диван и зашеметяващите визуални ефекти.

14 20 11

Ключът е в простотата. Няма нищо по-лошо от една стая, която е преувеличена и неприятна. Тази стая доказва, че можете да имате стилен хол и не ви е нужно много, за да постигнете това.

7 13

Геометричните модели и модерното изкуство характеризират тази великолепна стая. Черното, бялото и сивото са приятна комбинация, с тъкани килими, които омекотяват естетиката на стаята. Геометричният дизайн на масите за кафе добавя пространство към стаята, докато буйни растения за стая са освежаващо изблик на цвят. Белият диван е почти като балон и прилича на прекрасно място за релакс.

19 6 12 18

Органичните елементи са чудесен начин за отваряне на стая и омекотяване на монохромна цветова схема. Ако дизайна на хола ви се чувства прекалено суров, използвайте няколко фини природни компонента, за да пробиете и омекотите цялата стая. Тя работи като чар!

17

30.06.2017
Съвременни бели кухни с невероятна прецизност
14.07.2017
Светли спални за почивка и релаксация