Уважаеми Клиенти,

Морато Мебел НЕ предлага готови мебели

Всички мебели посочени в под категориите на нашия сайт се изработват по Ваши размери съобразени с Вашето пространство.
В изложбените ни зали в Бургас и София ще намерите само Мостри на Кухни в различни стилове и механизми.
Срока на производство е от 45 - 60 дни от дата на Капаро за производство и може да бъде корегиран според сложността и обема на мебелите Ви.
За да поръчате мебели моля следвайте стъпките за поръчка.

1. Запитване

Изпратете запитване от формата на Нашия сайт за желаните от Вас мебели за да се ориентирате, колко би струвало изделието което желаете или цялостното обзавеждане на вашето жилище. За тази цел са ни необходими габаритни размери на помещението и мебелите, които бихте искали да разположите.

2. Бюджетна Оферта
до 3 работни дни

В рамките на 3 работни дни в зависимост от обема на запитването ще получите подробна Бюджетна оферта от Морато и ще бъдете известени със SMS на посоченият от Вас телефон за връзка, че офертата Ви е изпратена.

3. Одобрение Бюджет - 10% аванс проектиране

След одобрение на бюджетната ни оферта, моля да се свържете с нас за последващи стъпки.
Необходимо е да преведете 10 % от посочената сума в бюджетната оферта за стартиране на съвместната ни работа.

4. Размери
до 5 работни дни

Ние ще се свържем с Вас за уговорка за вземане на точни размери. Технически контрол ще вземе точни размери на помещенията както и положенията на Ел и ВИК захранването нужни за проекта.

5. Представяне на Идеен проект - Работни срещи с Вас
до 7 работни дни

След вземането на размери подготвяме с чертежи идейно разпределение Вашия дом и се свързваме с Вас за уговорка за първа среща. Дизайнерите ще ви представят Вашият дом през техния поглед като подредба и цветово съчетание. Ще изберете материали и механизми най-подходящите за вашия проект. Не се колебайте да зададете ваши въпроси и притеснения за да да се обсъдят и съобразят в проекта.

6. Представяне на 3D проект и одобрение
до 10 работни дни

Според избраните материали и цветове при първата ни среща, ние ще Ви визуализираме компютърно Вашите мебели. Визуализирането е бавен процес и изисква време за да видите реално как би изглеждал в действителност Вашият дом. Ако нещо не Ви допада - то може да бъде коригирано, но само веднъж след тази среща можем да направим финални промени. Ако разполагате с време може да изготвим и ново 3D, но със същият срок от 10 работни дни.

7. Финална среща за Производство - Капаро 60 %
до 5 работни дни

Преди тази среща с Вас ще Ви изпратим предварително на имейла всички разпределения на мебели готови за производство с размери да разгледате на спокойствие вкъщи. След което ще Ви очакваме за Финална среща в нашият шоурум за подписване на проекта и заплащане по банка 60 % - посочената сума за производство в окончателната Ваша оферта.

8. Доставка на Мебели - 30% преди монтаж

Морато Мебел уведомява клиента 5 дни по рано за дата на доставка на Мебелите.
До тогава е нужно Вие да преведете финалната сума от 30 % от Вашата оферта.
Необходимо е клиента да ни съдейства при достъп и разтоварване на неговите мебели. При забавяне с ремонтни дейности - и клиента няма готовност за монтаж е нужно да направи предупреждение навреме на Морато за забава в готовността си за монтаж.

9. Монтаж и приемане на мебели

Монтажа се извършва в различни срокове в зависимост от обема на Вашите Мебели. След преглед на монтажа и изпълнението на проекта от техническият контрол на Морато Мебел, той ще Ви предостави за подпис приемно предавателен протокол.

Кратко Видео - КАК ДА ПОРЪЧАМ